Moederdag korting en winactie!

Hebben we net Pasen en Koningsdag achter de rug…. is het ineens alweer bijna Moederdag! Een dag om je moeder, of je zus, of je dochter, je vriendin, je juf, je collega, je kapper, je man (want wees eerlijk, tegenwoordig zijn de taken vaak zó verdeeld dat onze mannen óók wat verdienen op moederdag haha), je favoriete kassière of misschien gewoon en vooral jezelf eens goed te verwennen!

Op Facebook hebben we een fantastische WINACTIE!!! Laat een reactie achter onder het bericht op onze facebookpagina en maak kans op een Candybar Extravaganza Taart ter waarde van €40,-!!!!!

Wil je niet afwachten tot de uitslag? Of wil je zeker weten dat zo’n heerlijke taart bij jou (of je moeder, je zus, je dochter, je vriendin……………………..) op tafel komt? Dan bestel je hem gewoon vast! En dat kan tot en met 10 mei ook nog eens extra voordelig, want met de code MAMA25 krijg je maar liefst 25% korting op AL onze Extravaganza taarten…. kies dus gewoon wat jij het lekkerst vindt en pak die korting! Zet er wel even bij of je hem ook idd op 13 mei komt afhalen (dat kan tussen 08:00 en 15:00)… dan staat ie voor je klaar!

BESTEL HIER (en vergeet niet de code MAMA25 te gebruiken!!!!)

 

Klik op de foto om mee te doen met de winactie!

IMG_0175[1]

En dan natuurlijk nog even wat saaie “kleine lettertjes”;

Delen moet niet, maar vinden wij natuurlijk wel erg fijn! Als je meedoet met de winactie, moet je wel in de gelegenheid zijn om je taart op zaterdag 13 mei (tussen 08:00 en 15:00) te kunnen ophalen. Uiteraard mag je anderen taggen, je vrienden uitnodigen om onze pagina te liken of zelfs onze pagina of berichten delen met al je vrienden, maar het verhoogt je winkans niet. We zullen alle namen die reageren in een generator zetten, over de uitslag kan en zal dan ook niet worden gecorrespondeerd 😉 We wensen jullie heel veel succes en we gaan er zeker een bijzonder Extravagant moederdagtaartje van maken!

2 reacties

  1. carlavanvliet1

    Nu ben ik het voor het eerst een keertje niet met je eens…moederdagtaarten zijn voor moeders! Vaders kunnen hem de derde zondag in juni krijgen 😉 🙂 🙂 Verder vind ik je super, dat weet je!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.