Wat doen we met Moeder(dag)?

Zondag 14 mei is het Moederdag. Je doet natuurlijk allang mee met onze Facebook Winactie en je hoopt natuurlijk dat jij zo’n onwijze Extravaganza taart wint! Heb je nog niet meegedaan???? Wut???? Doe het gauw, want morgen om 16:00 uur gaan we de winnaar bekend maken! Spannend!

extravaganza

Het enige dat je hoeft te doen is onder het berichtje op facebook te vertellen voor wie je deze taart wilt winnen (dat mág een moeder zijn, maar dat hoeft helemaal niet…. mag ook je buurman zijn, of je tandarts… of jezelf!!!). Natuurlijk vinden we het leuk als je onze pagina leuk vindt en deelt maar is helemaal niet verplicht… 😉

De taart die je wint is een één-laags Candybar Extravaganza. Jij bepaalt de kleur, de smaak en welke candybars er niet mogen ontbreken! Natuurlijk kunnen we taart voorzien van een naam of andere tekst….

Maar we geven maar één Extravaganza Taart weg…. de kans bestaat dus… ik bedoel… het kan zomaar zijn dat je niet wint… en dan? Geen paniek, we hebben AL onze Extravaganza Taarten voorzien van een kortingscode van maar liefst 25%!!!!

Ga naar onze winkelpagina en gebruik de volgende code als je één van de taarten hebt uitgezocht en samengesteld:

MAMA25

Kom je er niet uit? Dan mag je uiteraard ook even mailen of bellen of langskomen….

floral extravaganza weddingcake

“Lusgeentaaaaaart”

Is taart het niet voor jou? De kortingscode geldt ook op de fotochocoladebrokken, je eigen aangeleverde foto op een heerlijk stuk gevulde chocolade van maar liefst 350gram! De foto kun je doormailen tot uiterlijk vrijdag 12:00…

Natuurlijk zorgen we ook dat de vitrine gevuld is met heerlijke cupcakes. Speciaal voor dit weekend maken we een aantal specials….. De Licor43 is terug en helemaal nieuw is de “Gin Tonic” met heerlijke warme kruiden…. als je niet mis wilt grijpen, reserveer dan gerust!

Op zondag zijn we gesloten, je bestelling staat op zaterdag 13 mei voor je klaar. Afhalen kan tussen 08:00 en 15:00 maar je helpt ons wel een beetje door bij je bestelling aan te geven hoe laat je er (ongeveer) zult zijn, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles op tijd af is en klaarstaat.

IMG_0175[1]

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.