Vers gebak!

Het is eindelijk zover! Dit weekend is het laatste dat we vers gebak voor het uitkiezen in de vitrine hebben staan. Maar onze ovens blijven natuurlijk gewoon draaien en we bakken nog steeds met liefde vers gebak, alleen….. je moet even aangeven wat je het liefst zou willen, en zo grijp je ook niet mis!

Dit doe je door uiterlijk een dag vantevoren je bestelling door te geven. Dit kan natuurlijk via de mail, via de website, via facebook, via de webwinkel of gewoon even gezellig in de winkel…. We zijn nog open tot 19 juli, daarna is onze jaarlijkse zomerstop en is de winkel definitief gesloten en zijn we alleen nog online aanwezig (ook gezellig!!!).

Spoedje? Vragen kan altijd, we zijn nogal flexibel 😉

BESTEL DIRECT

img_8528

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.