Uitnodiging Final Sale Farewell Party

Lieve klant, geachte relatie, en (/of) gewaardeerde collega-ondernemer,

Wellicht heb je het al in de social media vernomen, of heb je de posters op de ramen van onze winkel zien hangen…. Wij gaan verhuizen! Vanaf 20 augustus zijn wij alleen nog online aanwezig en alleen nog met onze taarten en klein gebak.
FEESTJE!
Uiteraard vertrekken we niet zonder een feestje te geven! We nodigen je dan ook van harte uit om ons te komen uitzwaaien op woensdagavond 5 juli tussen 18:00 en 21:00 uur. Uiteraard onder het genot van wat lekkers en een homemade Iced Tea buffet.
FINAL SALE!
Tijdens deze avond is ook écht de Final Sale, de allerlaatste restjes uit onze winkel voor absolute bodemprijsjes. Van uitsteker tot tafel en van cupcakepapiertjes tot boekenkasten….  Kortom, kom ook lekker snuffelen en wie weet kun je nog wat leuks op de kop tikken!
WE GAAN NIET STOPPEN!
De winkel gaat sluiten, maar de mixers en ovens blijven gewoon (zoals inmiddels al vele jaren) overuren draaien. We gaan dus zéker niet stoppen. Onze agenda is nog altijd vol en daarom willen we ons weer volledig concentreren op het allerbelangrijkste… taarten maken! Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws hierover, want er gaan wel een aantal dingen veranderen.
Hopelijk op de valreep tot ziens in onze winkel in Zevenhuizen aan de Dorpsstraat 141A.
Kijk ook op onze facebookpagina voor meer informatie over dit “evenement”.
Groetjes, Elvira en Richard

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: