Bruidstaart op herhaling…

Vroeger……. aaaah, oma gaat vertellen hoor!!!!! Hahaha… maar even serieus…. vroeger was het standaard dat je het bovenste deel van je bruidstaart bewaarde en invroor… Tegenwoordig? Niet echt meer gebruikelijk.

Een jaar lang een stuk van je bruidstaart in de vriezer is ook niet echt optimaal. Maar wat wel leuk is, is om na een jaar een kleine versie van je bruidstaart te laten maken! Of misschien kon niet iedereen aanwezig zijn op jullie trouwdag en wil je diegenen verrassen met een mooi taartje. Of…. misschien smaakte hij gewoon naar meer 😉

Maar soms wordt een rest bruidstaart na een feest per ongeluk weggedaan terwijl het bruidspaar dat toch eigenlijk wel had willen invriezen. Dan maken we toch gewoon een nieuw stuk? In dit geval maakte ik een enkele laag als “restje” bruidstaart, maar wel met het originele ontwerp in gedachten. De monogram moest natuurlijk een prominente plek krijgen, met een enkele laag kan dat prima bovenop…. ook de vlinders, rozen en het kant zijn er weer. De kleur iets subtieler en dit keer gedust in plaats van alleen gekleurd…. Kortom…. weer een lekker vers restje taart om in te vriezen!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.