wel kUNST, geen TAART…

Het is de laatste tijd wat stil op de website, op onze facebookpagina én in het ateljeetje… ik zie zelfs dat het vandaag exact een jaar geleden is dat ik mijn laatste blogje schreef! Inmiddels is de winkel alweer ruim een jaar dicht, heb ik een “vaste” baan in het hotel waar mr TAARTenkUNST bijna 25 jaar heeft gewerkt en waar we elkaar hebben leren kennen tijdens mijn stage daar…. nu 25 jaar geleden, én…. heeft mr TAARTenkUNST een flink hartinfarct gehad.

(kleine pauze om dat laatste even te laten bezinken voor degenen die het nog niet wisten)

Ja dat was schrikken, het is gelukkig goed afgelopen maar het heeft veel energie gekost en heeft ons ook doen beseffen dat je moet genieten van het hier en nu en vooral van elkaar en van de kinderen en van dingen die je leuk vindt en…. daarom is het ateljeetje een beetje leeg. Taart maken is heel tijdrovend en vooral stressvol. Dat wil ik op dit moment even niet. Hoe leuk ik het ook vind en hoe heerlijk ik mijn ei ook kwijt kan in de meest geweldige opdrachten die ik tot nu toe heb mogen krijgen. Nieuwe opdrachten neem ik voorlopig echt even niet aan en op dit moment weet ik ook nog niet of we volgend jaar weer “aan de bak” gaan. Daar gaan we nog even vaak over praten en nadenken…

Maar een creatieve geest laat zich natuurlijk niet zomaar lamleggen. En dus is een gedeelte van het ateljeetje op dit moment gevuld met verf, bedels, rommel, scraps en piepschuim bollen in heel veel maten.

Jawel, mixed media kerstballen in de maak!

Oftewel…. voorlopig even geen taart…. wel kunst! (Ik weet het, lijkt nog nergens naar, maar wordt vervolgd!!!!)

groetjes

2 reacties

  1. Angela

    Leuk weer even wat van je te lezen! Fijn dat het inmiddels weer goed gaat met iedereen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat een hartinfarct stof tot nadenken heeft gegeven. Genieten in het hier en nu is echt heel belangrijk. “Leef, alsof het je laatste dag is, leef alsof de morgen niet bestaat”……Maar jeetje, wat mis ik die triple chocolate!!;-)

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.