Kerst 2018

Deze Kerst geen boomstammetjes, taartjes en kerstpakketten. Deze Kerst niet naar de zon…. deze Kerst druk aan het werk in het hotel en vooral…. deze Kerst druk aan het solliciteren. Aan taartjes maken moet ik echt even niet denken. Het gaat niet meer. Na de laatste bruidstaart in september (ja die foto’s hebben jullie ook nog tegoed) heb ik er echt even een punt achter gezet. Voor altijd? Dat weet ik eigenlijk niet.

…. mijn mojo voor wat betreft taarten maken is echt zoek. Ik weet niet of dat nog goedkomt.

img_5438

Gelukkig kon ik eind van het jaar wel mijn creativiteit kwijt, mijn “oude” kerstballen moesten gaan passen bij ons huis. Geen winkel meer om een mooie boom neer te zetten, geen Kerst in het buitenland…

img_5362

En dus… toch maar thuis een boom en toch maar thuis echt superkerstsfeer erin gooien… joepie! Dat betekende toch nog lekker aan de knutsel. Ook een doos vol met kleine en grote piepschuim bollen ingekocht, misschien niet eens voor mezelf. Misschien wel voor de verkoop, weer eens iets anders dan taart…. maar daarvoor was ik te laat begonnen, misschien volgend jaar?

Voor de grote “ballen” heb ik zelfs mijn restjes fondant opgemaakt. Mallen had ik natuurlijk in overvloed, dus decoreren was op deze manier gewoon weer heerlijk om te doen.

Maar nu is Kerst weer voorbij, we zitten alweer een eind in het nieuwe jaar en nu moet ik gaan bedenken…. wat doen we met TAART & kUNST? Stekker er helemaal uit, of nog niet?

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.