Helemaal klaar mee!

De beslissing is genomen, het doek gevallen…. geen moeten meer maar alleen nog tijd voor dingen die ik wil. En ik wil wel veel maar ik moet het niet….

Dus lekker aan de knutsel als ik wil knutselen… lekker een kringloopvondst opknappen omdat dat óók heel leuk is om te doen…

En dat betekent ook weer echt werken als loonslaaf, al voelt het veel vrijer. Geen administratie, geen stress, niet nadenken hoe je meer klanten moet binnenhalen en niet meer uitleggen waarom je geen plek in de agenda hebt en waarom het allemaal zo duur moet zijn.

En ben ik er rijk van geworden? Nee…. ook niet arm. Maar ik heb een droom werkelijkheid laten worden, ik heb heel veel lieve mensen ontmoet, ik ben trots op heel veel van mijn creaties en ik heb natuurlijk ook vee geleerd.

En nu? Website weg? Nee natuurlijk niet, er valt nog genoeg te laten zien! Hier vast een Sneak peek van mijn laatste kringloopproject 😉

2 reacties

  1. Wilna

    Hoi Elvira je moet doen wat je leuk vind en waar je blij van word geniet van het leven,ik weet nog 8 jaar geleden dat ik een taart voor mijn man haalde en hij savonds in het ziekenhuis werd opgenomen ,nu gaat het weer niet goed met hem en hoop ik dat hij nog een paar maandjes bij ons zal zijn.Groetjes Wilna

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.