Covid 19

Het Coronavirus…. ja daar vind ik wel iets van. Soms raak ik een beetje overspannen van al het nieuws dat je via alle kanalen tot je krijgt… dan zegt mr TAARTenkUNST; “Ga anders even lekker kliederen, daar word je rustig van”.

En zo gezegd, zo gedaan, in mijn BuJo een dubbele pagina “gekliederd”. Na een dag had ik al spijt van de “titel” en dus weer wat aanpassingen gedaan. Later zal ik nog journalling erbij doen, maar idd, ik ben helemaal zen nu. Nou ja…. tot het volgende journaal ofzo haha…

Echt een plan had ik voor de eerste spread helemaal niet. Eerst de bladzijden in de gesso gezet… toen flink aan de slag met vintage inkt, viltstiften en water. Lekker beetje stempelen, plakken, knippen, vegen, spetteren…. oftewel, kliederen! Ik merkte dat de inkt op een niet-gesso ondergrond anders reageert dan op gesso. Onthouden, voor een volgende spread….

De groene spetters zijn inkt die ik zo hard mogelijk alle kanten op heb geblazen. Misschien had dat handiger geweest met een rietje, ik werd er wel wat lichtjes in mijn hoofd van haha.

Het eindresultaat:

En jij? Heb jij ook een creatieve uitlaatklep? Kan af en toe toch echt wel lekker zijn!

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.