Sean

Some age, others mature…

-Sean Connery

Wat heeft het een tijd en moeite gekost om deze tekening te maken. Het was wat je noemt een “zware bevalling”. Waarom precies weet ik eigenlijk niet eens, maar ik kreeg hem niet lekker op het papier.

Ik ben ook helemaal niet tevreden over het eindresultaat, alhoewel de scan er best goed uitziet. Het is alleen dat als ik er met mijn neus bovenop zit, het er gewoon niet mooi uitziet. Misschien is dat niet erg, als het resultaat van een afstand wel aardig is. Dus ondanks dat ik er niet blij mee was, heb ik op een bepaald moment toch besloten dat ie “af” was.

Jullie zullen het er dus mee moeten doen haha, maar we gaan natuurlijk gewoon door met portretten tekenen. En mochten jullie nog wensen hebben, laat maar weten!

Ik ben begonnen met de schaduwen opzetten met houtskool. Het voordeel van beginnen met houtskool is dat je hier met potlood nog overheen kan. Andersom werkt niet. Als je iets opzet met potlood, pakt houtskool niet altijd…

Ik vind Sean Connery een prachtige man, en ik keek ook erg uit naar het proces van dit portret, maar oh oh oh wat viel hij tegen. Zou hij in het echt ook zo’n moeilijke vent zijn? 🙂

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.