Chantal

Chantal is leuk…. ook om te tekenen!

Ik kan zo genieten als Chantal Janzen op tv is! Of op twitter… enzo. Ze is gewoon grappig en sja… ook heel mooi. Ze mag natuurlijk niet ontbreken in mijn oefenrijtje bekende nederlanders! Op deze foto zit ze (in elk geval wat ogen betreft) lekker dik in de make-up, dat is nog een extra dimensie als je tekent. Tekenen in de tekening zeg maar. Wel erg leuk, normaal smeer ik het op mijn eigen ogen, nu op papier! Nee nee, ik smeer geen houtskool op mijn ogen hoor, maar wel make-up! 😉

Op de foto’s kun je goed zien dat een tekening echt een proces is…. in het begin lijkt het nog nergens naar! Daarom laat ik bij tekeningen in opdracht niet graag mensen meekijken en deel ik niet graag een foto in het begin van het proces. Mensen zullen dan wel denken, wat een prutser, dat wordt niks. Maar dat is mijn manier van werken, net zo lang doorfrutselen totdat het klopt.

Daarom is een goede referentiefoto zo belangrijk. Een van facebook geplukt plaatje werkt echt niet, van een foto met een zo hoog mogelijke kwaliteit kun je veel details “lezen” die belangrijk zijn voor het eindresultaat.

Nee, ik smeer geen houtskool op mijn ogen, maar wel make-up!!!!

Trouwens, handen zijn best een dingetje. Ik wil me eigenlijk vooral en alleen bezighouden met het gezicht. Maar deze foto van Chantal vond ik gewoon erg leuk, dus toch maar “aan de handen”.

Niet ontevreden, maar zou meer moeten oefenen. Wie weet… op zoek naar handen! Mocht je nog suggesties hebben voor een paar mooie handen, mail maar door naar info@taartenkunst.nl

Door mijn fijne fulltime baan heb ik niet super veel tijd, en ik heb nog heel veel projecten liggen, maar…. ik kan best nog wat aan mijn to-do lijstje toevoegen.

Dit portret is getekend met houtskool en is nog te koop voor € 25,- (of € 35 inclusief een mooie lijst met diepte effect)

Iets voor jou? Stuur me een berichtje!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.