Make it big

“Wil je een tekening voor ons maken?”

Niet perse een gekke vraag en zeker geen vraag die ik voor het eerst hoorde. Maar toen ik begreep dat de tekening op een muur moest komen….. en ook nog eens buiten….bedacht ik dat dat wel een uitdaging zou zijn.

In het kader van “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” ben ik begonnen met een ontwerp. Het moest een soort jungle idee worden met dieren en misschien iets van een Buddha…

De muur waar het om gaat heeft een raam in het midden dus daar moest ik ook rekening mee houden. Het bedenken van het ontwerp viel erg mee en de opdrachtgevers waren snel akkoord.

En toen begon de zoektocht. Want een muurschildering, buiten, dat is toch anders dan lekker gaan zitten met wat houtskool. Advies gevraagd aan een Australische muurschilderartiest die vertelde dat je eerst primer moest gebruiken en daarna een gerenommeerd merk buitenverf. Deze artiest moet je trouwens echt even checken! Mulga the Artist…. Geweldig!!! https://mulgatheartist.com.au/

Ik wilde geen 30 blikken verf laten mengen en besloot zelf de kleuren te mengen die ik wilde gebruiken. Zodoende kocht ik magenta, geel en cyaan en zwart en wit. Stiekem ben ik erg trots dat ik de kleuren zelf heb gecreëerd, al viel het nog niet altijd mee 😉

Deze klus duurde natuurlijk veel langer dan ik had gedacht en gehoopt, ook door Corona, door vakanties en vooral door slecht weer! Met regen en beneden een bepaalde temperatuur kun je nou eenmaal niet werken. Maar vorige week was het dan eindelijk zover. De laatste lijnen, kleuren en details.

En nu is ie af! De volgende stap is de tuin, er worden planten gesnoeid, planten gerooid en nieuwe planten geplant. Als het helemaal klaar is wordt het nog mooier!

Klein verzoekje nog….. ga niet allemaal mailen om te vragen of ik een muurschildering wil maken. Hoe leuk ik het ook vond, dit was echt een eenmalige actie! Ik duik weer achter mijn bureau met mijn houtskooltjes 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.