Trouwen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd van voorbereiden ligt voor jullie. Bij jullie feest hoort natuurlijk een bijzondere bruidstaart, of misschien wel cupcakes, of een complete sweettable.

Bij TAART & kUNST zijn jullie dan aan het juiste adres. Maar omdat elke taart (of cupcakes, of….) uniek is en jullie uiteraard ook uniek zijn adviseren we jullie om langs te komen in de winkel voor een (gratis) vrijblijvend gesprek of misschien zelfs wel een heerlijke proeverij. Dan dek ik de tafel met diverse soorten cake, vullingen en natuurlijk bekleding. Een glaasje bubbels hoort er natuurlijk ook bij. Jullie gaan heerlijk proeven, combineren en ondertussen maak ik een of meerdere schetsen, net zolang totdat júllie taart op papier staat.

De kosten voor de proeverij zijn 20 euro, dit bedrag wordt bij een definitieve bestelling van de eindfactuur afgehaald.

Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte per mail toegestuurd, mochten jullie er nog niet uitkomen dan zijn jullie altijd welkom om nog een keer langs te komen. Uiteraard moet de taart (of…) wel helemaal perfect zijn!

Een gesprek of proeverij plannen we bij voorkeur in de avonden, van dinsdag tot en met donderdag. Wil je een afspraak maken? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.