Trouwen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd van voorbereiden ligt voor jullie. Bij jullie feest hoort natuurlijk een bijzondere bruidstaart, of misschien wel cupcakes, of een complete sweettable.

Bij TAART & kUNST zijn jullie dan aan het juiste adres. Maar omdat elke taart (of cupcakes, of….) uniek is en jullie uiteraard ook uniek zijn adviseren we jullie om een heerlijke proeverij te boeken. Dan kom ik bij jullie thuis en dek ik de tafel met diverse soorten cake, vullingen en natuurlijk bekleding. Een glaasje bubbels hoort er natuurlijk ook bij. Jullie gaan heerlijk proeven, combineren en ondertussen maak ik een of meerdere schetsen, net zolang totdat júllie taart op papier staat.

De kosten voor de proeverij zijn 30 euro, bij een definitieve bestelling krijg je een korting van 20 euro op je bruidstaart.

Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte per mail toegestuurd, stel gerust vragen als je er niet direct uitkomt.

Een gesprek of proeverij plannen we bij voorkeur in de middag of in de avonden, van dinsdag tot en met donderdag. Wil je een afspraak voor een proeverij maken? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.