Algemeen

Aanbieding: stoere (vaderdag)cupcakes!

We hebben weer twee heerlijke cupcakes bedacht… en omdat het bijna vaderdag is, zijn ze ook nog eens in de aanbieding. Je betaalt voor een doosje van vier stuks geen €11,- maar nu maar €7,50!!!

Wil je er een naam of tekst(je) op? Laat het even weten, dan zorgen we daar voor! Denk er aan dat ook al onze wenskaarten in de uitverkoop zijn, alle luxe wenskaarten zijn slechts €1,- en er zijn nog een paar mooie “vader”kaarten bij! Loop gerust even binnen, ook natuurlijk omdat er heel veel uitverkoop is 😉

Bestellen kan tot en met vrijdag, afhalen kan op zaterdag tussen 09:00 en 15:00.

BESTEL DIRECT ONLINE

19149119_1379432125478023_490967003740647782_n19225046_1379439702143932_4265196644991694578_n

Vers gebak!

Het is eindelijk zover! Dit weekend is het laatste dat we vers gebak voor het uitkiezen in de vitrine hebben staan. Maar onze ovens blijven natuurlijk gewoon draaien en we bakken nog steeds met liefde vers gebak, alleen….. je moet even aangeven wat je het liefst zou willen, en zo grijp je ook niet mis!

Dit doe je door uiterlijk een dag vantevoren je bestelling door te geven. Dit kan natuurlijk via de mail, via de website, via facebook, via de webwinkel of gewoon even gezellig in de winkel…. We zijn nog open tot 19 juli, daarna is onze jaarlijkse zomerstop en is de winkel definitief gesloten en zijn we alleen nog online aanwezig (ook gezellig!!!).

Spoedje? Vragen kan altijd, we zijn nogal flexibel 😉

BESTEL DIRECT

img_8528

 

 

Er gaat (n)iets veranderen!

Misschien heb je het al gezien, of misschien val je nu van je stoel….. 😉 Maar wij gaan verhuizen! Er verandert dus wel iets, maar eigenlijk ook weer niet….

 

Vanaf 1 september zal onze heerlijke winkel alleen nog “online” te bezoeken zijn. We zullen onze www.TAARTenkUNSTwinkel.nl nog meer uitbreiden dan nu. Niet meer met heel veel bak- en feestspullen, maar natuurlijk wel vooral met heerlijk gebak, taarten, chocolade en leuke cadeaupakketten.


We breiden onze service uit door binnen de regio je bestelling gratis bij je thuis te bezorgen (vanaf €25,-), zo hoef je tijdens zo’n drukke verjaardag niet meer na te denken over wie de taart moet halen!Op dit moment houden we in onze “echte” winkel in Zevenhuizen nog even een flinke uitverkoop, dat gaat van uitstekers voor €0,50 tot tafels en stoelen en van onze bekende engelse koffiekopjes tot siliconen mallen… Kom dus gerust nog even langs in onze winkel, de uitverkoop duurt nog tot 19 juli, daarna houden wij onze zomerstop en als we terugkomen is onze winkel dus alleen nog online te bezoeken.

Dat mag nu ook al, want we gaan nog steeds graag en met liefde voor je “aan de bak”!
Onze winkelruimte huren? Graag!!!!!

Wat doen we met Moeder(dag)?

Zondag 14 mei is het Moederdag. Je doet natuurlijk allang mee met onze Facebook Winactie en je hoopt natuurlijk dat jij zo’n onwijze Extravaganza taart wint! Heb je nog niet meegedaan???? Wut???? Doe het gauw, want morgen om 16:00 uur gaan we de winnaar bekend maken! Spannend!

extravaganza

Het enige dat je hoeft te doen is onder het berichtje op facebook te vertellen voor wie je deze taart wilt winnen (dat mág een moeder zijn, maar dat hoeft helemaal niet…. mag ook je buurman zijn, of je tandarts… of jezelf!!!). Natuurlijk vinden we het leuk als je onze pagina leuk vindt en deelt maar is helemaal niet verplicht… 😉

De taart die je wint is een één-laags Candybar Extravaganza. Jij bepaalt de kleur, de smaak en welke candybars er niet mogen ontbreken! Natuurlijk kunnen we taart voorzien van een naam of andere tekst….

Maar we geven maar één Extravaganza Taart weg…. de kans bestaat dus… ik bedoel… het kan zomaar zijn dat je niet wint… en dan? Geen paniek, we hebben AL onze Extravaganza Taarten voorzien van een kortingscode van maar liefst 25%!!!!

Ga naar onze winkelpagina en gebruik de volgende code als je één van de taarten hebt uitgezocht en samengesteld:

MAMA25

Kom je er niet uit? Dan mag je uiteraard ook even mailen of bellen of langskomen….

floral extravaganza weddingcake

“Lusgeentaaaaaart”

Is taart het niet voor jou? De kortingscode geldt ook op de fotochocoladebrokken, je eigen aangeleverde foto op een heerlijk stuk gevulde chocolade van maar liefst 350gram! De foto kun je doormailen tot uiterlijk vrijdag 12:00…

Natuurlijk zorgen we ook dat de vitrine gevuld is met heerlijke cupcakes. Speciaal voor dit weekend maken we een aantal specials….. De Licor43 is terug en helemaal nieuw is de “Gin Tonic” met heerlijke warme kruiden…. als je niet mis wilt grijpen, reserveer dan gerust!

Op zondag zijn we gesloten, je bestelling staat op zaterdag 13 mei voor je klaar. Afhalen kan tussen 08:00 en 15:00 maar je helpt ons wel een beetje door bij je bestelling aan te geven hoe laat je er (ongeveer) zult zijn, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles op tijd af is en klaarstaat.

IMG_0175[1]

 

Moederdag korting en winactie!

Hebben we net Pasen en Koningsdag achter de rug…. is het ineens alweer bijna Moederdag! Een dag om je moeder, of je zus, of je dochter, je vriendin, je juf, je collega, je kapper, je man (want wees eerlijk, tegenwoordig zijn de taken vaak zó verdeeld dat onze mannen óók wat verdienen op moederdag haha), je favoriete kassière of misschien gewoon en vooral jezelf eens goed te verwennen!

Op Facebook hebben we een fantastische WINACTIE!!! Laat een reactie achter onder het bericht op onze facebookpagina en maak kans op een Candybar Extravaganza Taart ter waarde van €40,-!!!!!

Wil je niet afwachten tot de uitslag? Of wil je zeker weten dat zo’n heerlijke taart bij jou (of je moeder, je zus, je dochter, je vriendin……………………..) op tafel komt? Dan bestel je hem gewoon vast! En dat kan tot en met 10 mei ook nog eens extra voordelig, want met de code MAMA25 krijg je maar liefst 25% korting op AL onze Extravaganza taarten…. kies dus gewoon wat jij het lekkerst vindt en pak die korting! Zet er wel even bij of je hem ook idd op 13 mei komt afhalen (dat kan tussen 08:00 en 15:00)… dan staat ie voor je klaar!

BESTEL HIER (en vergeet niet de code MAMA25 te gebruiken!!!!)

 

Klik op de foto om mee te doen met de winactie!

IMG_0175[1]

En dan natuurlijk nog even wat saaie “kleine lettertjes”;

Delen moet niet, maar vinden wij natuurlijk wel erg fijn! Als je meedoet met de winactie, moet je wel in de gelegenheid zijn om je taart op zaterdag 13 mei (tussen 08:00 en 15:00) te kunnen ophalen. Uiteraard mag je anderen taggen, je vrienden uitnodigen om onze pagina te liken of zelfs onze pagina of berichten delen met al je vrienden, maar het verhoogt je winkans niet. We zullen alle namen die reageren in een generator zetten, over de uitslag kan en zal dan ook niet worden gecorrespondeerd 😉 We wensen jullie heel veel succes en we gaan er zeker een bijzonder Extravagant moederdagtaartje van maken!