Algemeen

Zo’n zomerstop is hard werken!

We benutten onze zomerstop elk jaar nuttig. Met het uitdenken van nieuwe smaken, nieuwe concepten en dit jaar vooral met verhuizen en verbouwen. Niet alleen de winkel en het atelier maar vooral ook online!

We zijn druk bezig geweest (en nog) met de website. Er moest na het sluiten van de winkel en de keuze om geen “gewone” kindertaarten meer te maken veel veranderen. Fotopagina’s, informatiepagina’s en zelfs onze algemene voorwaarden, alles moest onder handen genomen worden.

Volgens ons is de website nu aardig “bij”, zijn er geen rare links meer en klopt alles….. natuurlijk horen we het héél graag als je iets geks tegenkomt! Of als je iets mist…. of als je iets onlogisch vindt….. of als je een taalfout ontdekt!!!! Vooral dat laatste!!!!

En nu? Nu gaan we verder met het maken van de nieuwe flyer, want ook die moet anders. Hij wordt mooi, hij wordt netjes, hij wordt chiquedefriemel….

Laat je het ons even wete als je een foutje hebt ontdekt?

groetjes

p.s. een leuke beoordeling in ons gastenboek of op Facebook waarderen we ook echt heel erg!

Uitnodiging Final Sale Farewell Party

Lieve klant, geachte relatie, en (/of) gewaardeerde collega-ondernemer,

Wellicht heb je het al in de social media vernomen, of heb je de posters op de ramen van onze winkel zien hangen…. Wij gaan verhuizen! Vanaf 20 augustus zijn wij alleen nog online aanwezig en alleen nog met onze taarten en klein gebak.
FEESTJE!
Uiteraard vertrekken we niet zonder een feestje te geven! We nodigen je dan ook van harte uit om ons te komen uitzwaaien op woensdagavond 5 juli tussen 18:00 en 21:00 uur. Uiteraard onder het genot van wat lekkers en een homemade Iced Tea buffet.
FINAL SALE!
Tijdens deze avond is ook écht de Final Sale, de allerlaatste restjes uit onze winkel voor absolute bodemprijsjes. Van uitsteker tot tafel en van cupcakepapiertjes tot boekenkasten….  Kortom, kom ook lekker snuffelen en wie weet kun je nog wat leuks op de kop tikken!
WE GAAN NIET STOPPEN!
De winkel gaat sluiten, maar de mixers en ovens blijven gewoon (zoals inmiddels al vele jaren) overuren draaien. We gaan dus zéker niet stoppen. Onze agenda is nog altijd vol en daarom willen we ons weer volledig concentreren op het allerbelangrijkste… taarten maken! Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws hierover, want er gaan wel een aantal dingen veranderen.
Hopelijk op de valreep tot ziens in onze winkel in Zevenhuizen aan de Dorpsstraat 141A.
Kijk ook op onze facebookpagina voor meer informatie over dit “evenement”.
Groetjes, Elvira en Richard

Aanbieding: stoere (vaderdag)cupcakes!

We hebben weer twee heerlijke cupcakes bedacht… en omdat het bijna vaderdag is, zijn ze ook nog eens in de aanbieding. Je betaalt voor een doosje van vier stuks geen €11,- maar nu maar €7,50!!!

Wil je er een naam of tekst(je) op? Laat het even weten, dan zorgen we daar voor! Denk er aan dat ook al onze wenskaarten in de uitverkoop zijn, alle luxe wenskaarten zijn slechts €1,- en er zijn nog een paar mooie “vader”kaarten bij! Loop gerust even binnen, ook natuurlijk omdat er heel veel uitverkoop is 😉

Bestellen kan tot en met vrijdag, afhalen kan op zaterdag tussen 09:00 en 15:00.

BESTEL DIRECT ONLINE

19149119_1379432125478023_490967003740647782_n19225046_1379439702143932_4265196644991694578_n

Vers gebak!

Het is eindelijk zover! Dit weekend is het laatste dat we vers gebak voor het uitkiezen in de vitrine hebben staan. Maar onze ovens blijven natuurlijk gewoon draaien en we bakken nog steeds met liefde vers gebak, alleen….. je moet even aangeven wat je het liefst zou willen, en zo grijp je ook niet mis!

Dit doe je door uiterlijk een dag vantevoren je bestelling door te geven. Dit kan natuurlijk via de mail, via de website, via facebook, via de webwinkel of gewoon even gezellig in de winkel…. We zijn nog open tot 19 juli, daarna is onze jaarlijkse zomerstop en is de winkel definitief gesloten en zijn we alleen nog online aanwezig (ook gezellig!!!).

Spoedje? Vragen kan altijd, we zijn nogal flexibel 😉

BESTEL DIRECT

img_8528

 

 

Er gaat (n)iets veranderen!

Misschien heb je het al gezien, of misschien val je nu van je stoel….. 😉 Maar wij gaan verhuizen! Er verandert dus wel iets, maar eigenlijk ook weer niet….

 

Vanaf 1 september zal onze heerlijke winkel alleen nog “online” te bezoeken zijn. We zullen onze www.TAARTenkUNSTwinkel.nl nog meer uitbreiden dan nu. Niet meer met heel veel bak- en feestspullen, maar natuurlijk wel vooral met heerlijk gebak, taarten, chocolade en leuke cadeaupakketten.


We breiden onze service uit door binnen de regio je bestelling gratis bij je thuis te bezorgen (vanaf €25,-), zo hoef je tijdens zo’n drukke verjaardag niet meer na te denken over wie de taart moet halen!Op dit moment houden we in onze “echte” winkel in Zevenhuizen nog even een flinke uitverkoop, dat gaat van uitstekers voor €0,50 tot tafels en stoelen en van onze bekende engelse koffiekopjes tot siliconen mallen… Kom dus gerust nog even langs in onze winkel, de uitverkoop duurt nog tot 19 juli, daarna houden wij onze zomerstop en als we terugkomen is onze winkel dus alleen nog online te bezoeken.

Dat mag nu ook al, want we gaan nog steeds graag en met liefde voor je “aan de bak”!
Onze winkelruimte huren? Graag!!!!!