Smash the Cake fotoshoot

Een cakesmash is een leuke trend die uit Amerika is overgewaaid. Je kindje van (bijna) 1 jaar lekker laten kliederen met een taart. Daar kun je natuurlijk een leuk taartje voor bestellen en aan de keukentafel wat foto’s van maken met je mobieltje, maar wil je een écht mooie herinnering aan dit zoete feest, dan is de Smash the Cake Fotoshoot een absolute aanrader!

Een unieke samenwerking van TAART & kUNST en Ricon Fotografie staat garant voor een te gekke cakesmash shoot.

Lees verder om te zien wat dit allemaal inhoudt:

smash the cake photoshoot

De taart is een luchtige cake gevuld met meringuecreme, de buitenkant is versierd met “roosjes” van meringuecreme, de buitenkant kan in elke kleur gemaakt worden, passend bij het karakter van jouw kindje. Er zit geen jam in de taart, zodat de vlekken niet al te ernstige vormen aannemen, de kleurstof die gebruikt wordt om de meringuecreme te kleuren is uitwasbaar.

Mocht er sprake zijn van een allergie, vraag dan gerust naar de mogelijkheden, in veel gevallen kan de taart dan aangepast worden. Er zijn geen noten in de taart verwerkt, maar er wordt in onze winkel wel met noten (vooral marsepein) gewerkt en er kunnen dus sporen in de taart zitten, bij een kindje met allergie dit dus altijd doorgeven.

Behalve de geweldige shoot krijg je 10% korting op uitnodigingskaartjes voor de eerste verjaardag van je kindje, EN  een een gratis mini-smashcake voor op de verjaardag van de jongedame of jongeheer zelf als je de verjaardagstaart bij TAART & kUNST afneemt.

Tips!
Neem schone kleertjes en schoonmaakdoekjes mee voor je kindje om na de smash de toet, voetjes e.d. schoon te maken. De vloer doen wij wel. En met de gehavende taart weten we ook wel raad, maar je mag de restjes natuurlijk ook best mee naar huis nemen…

3174 3186

Meer informatie of meteen boeken? Neem dan contact op met Ricon Fotografie via info@RiConFotografie.nl of info@TAARTenkUNST.nl

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s