TAART

Er was eens een moeder die er genoeg van had om standaard taartjes voor haar kinderen te kopen. Op een dag besloot ze zelf aan de bak te gaan. En zo is het gekomen… Zo’n tien jaar lang heb ik ontzettend hard gewerkt en zelfs een winkel geopend. We hadden grote klanten, prachtige opdrachten en gezellige koopavonden. En toen was de koek op. Het lukt niet meer, TAART & kUNST is geen bedrijf meer. Maar op deze pagina delen we graag hoe het “ooit” is geweest…


Ik heb echt zo ontzettend veel taarten gemaakt, van “naked cakes” tot bizarre 3D modellen. Allemaal even leuk om te maken, vooral als het een uniek onderwerp was en ik volledig los mocht gaan. Eerlijk is eerlijk, Frozen kwam op een gegeven moment mijn neus uit!
De zakelijke opdrachten werden met de jaren steeds mooier. Onze grootste klanten waren de politie en Schiphol. Na de bruidstaarten waren deze bijzondere opdrachten het leukste om aan te werken.
Bruidstaarten, voor de bakkerT de kers op de taart! Wat heb ik een prachtige stellen ontmoet, sommige hou ik via Facebook nog steeds in de gaten 🙂
Ik heb prachtige locaties gezien en zulke ontzettend lieve reacties mogen ontvangen!
Ik maakte natuurlijk niet alleen maar taarten, ik probeerde originele zoetigheden te verzinnen. Zoals de spoonies en de chocolate salami’s. In de winkel hadden we natuurlijk ook cupcakes, macarons en meer van dat lekkers!

Schiphol…
andere zakelijke opdrachten…
Styled Photoshoots
Behind the cakes…

We zijn genomineerd!

Nou ja… “we”…. Schiphol is genomineerd! Voor de CAKE OF THE WEEK van Anna Aero. “We” zijn al vaker genomineerd en al twee keer eerder wonnen “we” die toch wel bijzondere titel! En dit keer is de taart die we (zonder haakjes) vorige week voor KLM mochten maken genomineerd…. en het mooie is…. jullie kunnenMeer lezen over “We zijn genomineerd!”

Kerst 2017

Het is weer november…….. hét startsein voor alles wat met Kerst te maken heeft 😉 Waren we natuurlijk allang mee begonnen, maar vanaf vandaag kun je op onze kerstpagina gemakkelijk je bestelling plaatsen…. Ook zijn we weer aanwezig tijdens de jaarlijkse “It’s a LADIESwinterNIGHT” in Zevenhuizen. Je kunt daar ook een voorproefje krijgen van onzeMeer lezen over “Kerst 2017”

Bruidstaart op herhaling…

Vroeger……. aaaah, oma gaat vertellen hoor!!!!! Hahaha… maar even serieus…. vroeger was het standaard dat je het bovenste deel van je bruidstaart bewaarde en invroor… Tegenwoordig? Niet echt meer gebruikelijk. Een jaar lang een stuk van je bruidstaart in de vriezer is ook niet echt optimaal. Maar wat wel leuk is, is om na eenMeer lezen over “Bruidstaart op herhaling…”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

2 gedachten over “TAART

  1. dag wat kost het als ik een taart voor 10 personen wil , voor onze zoon van 21, thema max verstappen

  2. Beste ,
    Mijn vader komt binnne kort van mekka dus we zouden graag een taart willen bestellen dat te maken heeft met de terug komst van de hadj hebt u misschien wat voorbeelden of informatie voor me .

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.