diverse taarten

Hoeveel taarten ik heb gemaakt weet ik echt niet. Ik heb er echt zo ontzettend veel gemaakt! En niet eens overal foto’s van gemaakt of bewaard. Maar de verjaardagstaarten waren natuurlijk wel de meest bestelde taarten.


Minions! enzo…

Oh wat waren ze leuk om te maken, de Minions, de Bumba’s, de Mikes, de Spongebobs…. Wall-E natuurlijk ook, wat een schatje, zo jammer dat daar dan het mes in moet!


Doe maar een vormpje…

Met een gewone ronde taart is natuurlijk helemaal niks mis. Maar een taart in een bijzondere vorm is natuurlijk wel veel leuker! Sowieso al veel leuker om te maken en ik kan me zo voorstellen voor de ontvanger ook veel leuker om te krijgen!


Extravaganza

Onze Extravaganza serie werd erg snel heel populair, logisch, want ze waren fantastisch om te zien en superlekker! De unicorn modellen waren ook niet aan te slepen, maar die waren dan ook echt superschattig,,

We hadden ze in drie modellen; de Candybar Extravaganza, de Fruit Extravaganza en de Floral Extravaganza (die laatste was ook wel echt extra extravaganza, met eetbare verse bloemen!

Beestenboel

Dierentaarten zijn ook leuk! Ik heb er niet zo heel veel gemaakt (omdat het ook vrij kostbaar is) maar wat ik heb mogen maken was wel echt bijzonder. Zo fijn om mensen blij te kunnen maken!


Eerste tandje

Toen ik de eerste aanvraag kreeg voor een “eerst tandje” taart wist ik niet dat dit echt bestond. Maar in sommige culturen wordt dit echt groot gevierd, met een bijzondere taart erbij! Ik vond de tandjes erg leuk om te maken, echt iets anders!


Doe maar gewoon….

Veel gewone taarten hebben we eigenlijk niet gemaakt. Maar soms mocht het wat eenvoudiger… een klein taartje, of een leuk stapeltje. Helemaal niks mis mee en soms kreeg ik een carte blanche en werd een gewoon taartje alsnog heel bijzonder.