algemene voorwaarden

bestellen

Of uw bestelling doorgaat, hangt af van onze agenda, wacht daarom altijd een bevestigingsmail af, het kan (vooral in de weekenden) druk zijn waardoor uw bestelling niet aangenomen kan worden. Uiteraard doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de beschikbaarheid.

Voor “noodgevallen” dient u contact op te nemen via 06-22492257.

De werkdagen van TAART & kUNST zijn dinsdag tot en met zaterdag, bezorgen gebeurt alleen op deze dagen tussen 14:00 en 16:00 uur tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.

Verzenden

Vers gebak en taart kunnen helaas niet verzonden worden, maar bijvoorbeeld een chocolate salami, een giftbox en dat soort artikelen wél! We verzenden deze artikelen als mooi ingepakt postpakket, de kosten hiervoor bedragen €6,95. We zullen er voor zorgdragen dat de artikelen goed beschermd zijn ingepakt en zo snel mogelijk na betaling worden verzonden maar wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en vertraging die ontstaat tijdens het verzenden.

Gratis verzenden bij een minimale bestelling van €20,-

Bezorgen

TAART & kUNST heeft geen fysiek afhaaladres. Uw bestelling wordt dan ook bij u thuis of op locatie bezorgd. De bezorgtijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, in de middag tussen 14:00 en 16:00 uur tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.

Gratis bezorging in regio Zuidplas, Nesselande, Ommoord, Zevenkamp en Capelle aan den IJssel bij een minimale bestelling van €20,-

Bij een bestelling van minder dan €20,- geldt een bezorgtoeslag in regio Zuidplas, Nesselande, Ommoord, Zevenkamp en Capelle aan den IJssel van €5,-.

Buiten de genoemde regio geldt een kilometertoeslag van €0,35 per gereden kilometer. Buiten de genoemde regio geldt altijd een minimum bestelbedrag van €30,-

Het aantal gereden kilometers van TAART & kUNST tot de bezorglocatie zal worden berekend aan de hand van de routebeschrijving op Google Maps.

betaling

Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, dient het gehele bedrag van de factuur uiterlijk 7 dagen voor levering te zijn bijgeschreven op de rekening van TAART & kUNST.

Indien we geen betaling hebben ontvangen, zullen we de bestelling NIET leveren. Een betalingsbewijs (screenshot) is vereist als er onduidelijkheid is.

bruidsTAART

Om zeker te zijn dat uw trouwdatum in de agenda kan worden vrijgehouden is het aan te raden minimaal drie maanden vantevoren uw bestelling te plaatsen. Uw bestelling is definitief na aanbetaling van 50% van het totaalbedrag van de factuur. Het resterende bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor levering te zijn bijgeschreven op de rekening van TAART & kUNST.

Het oriënterend gesprek inclusief proeverij bedraagt € 30,00. Hiervoor komen we bij u thuis op een vooraf afgesproken tijd en datum, op een dinsdag, woensdag of donderdag (eventueel ook in de avond). Indien u een definitieve bestelling plaatst (bij bruidsTAARTen met een waarde van ten minste €100) krijgt u een korting van €20,- op de eindfactuur.

BruidsTAARTen worden binnen een straal van 10 km gratis bezorgd, daarbuiten wordt een kilometervergoeding gerekend van € 0,35 per gereden kilometer. Het aantal gereden kilometers zal worden berekend aan de hand van de routebeschrijving op Google Maps.

Borg: tegen betaling van een borg kunnen diverse artikelen worden geleend, zoals plateaus, cloches, cupcaketorens e.d. De borg wordt teruggestort wanneer de artikelen in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin ze werden uitgeleend. Dit dient uiterlijk zeven dagen na de datum waarop de artikelen gebruikt zijn te geschieden, tenzij nadrukkelijk anders afgesproken. Het recht op terugbetaling van de borg vervalt indien aan bovenstaande niet wordt voldaan.

BELANGRIJK:

Bij annuleren tot 7 dagen voor levering zal het volledige bedrag worden teruggestort.

Bij annuleren tot 4 dagen voor levering zal 50% van het volledige bedrag worden teruggestort.

Bij annuleren binnen 4 dagen voor levering vervalt het recht op terugbetaling.

Dit geldt voor zowel gewone bestellingen als voor bruidstaarten.

In geval van onmogelijkheid tot levering door toedoen van derden of in geval van ziekte of overmacht, kan TAART & kUNST niet aansprakelijk gesteld worden.

In geval van ziekte of overmacht zal TAART & kUNST er alles aan doen een geschikte oplossing te zoeken.

TAART & kUNST behoudt zich het recht voor te allen tijde deze voorwaarden te wijzigen.

laatste wijziging: 08-08-2017

 

 

 

U kunt onze algemene voorwaarden ook opvragen in PDF bestand, stuur hiervoor een mail naar info@TAARTenkUNST.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze pagina.