algemene voorwaarden

algemene voorwaarden

“Gewone” taarten en cupcakes worden in principe niet bezorgd. In uitzonderlijke gevallen kan hierover een afspraak gemaakt worden, er geldt dan een vergoeding van € 0,35 per gereden kilometer. Het kan echter zijn dat het op de door u gewenste datum en tijd niet mogelijk is voor TAART & kUNST om uw bestelling te bezorgen.

Het aantal gereden kilometers van TAART & kUNST tot de bezorglocatie zal worden berekend aan de hand van de routebeschrijving op Google Maps.

Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, dient het gehele bedrag van de factuur uiterlijk 7 dagen voor levering te zijn bijgeschreven op de rekening van TAART & kUNST.

bruidsTAART

Om zeker te zijn dat uw trouwdatum in de agenda kan worden vrijgehouden is het aan te raden minimaal drie maanden vantevoren uw bestelling te plaatsen. Uw bestelling is definitief na aanbetaling van 50% van het totaalbedrag van de factuur. Het resterende bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor levering te zijn bijgeschreven op de rekening van TAART & kUNST.

Het oriënterend gesprek inclusief proeverij bedraagt € 20,00. Dit bedrag wordt uiteraard op uw factuur in mindering gebracht indien u een definitieve bestelling plaatst (bij bruidsTAARTen met een waarde van ten minste €100).

BruidsTAARTen worden binnen een straal van 5 km gratis bezorgd, daarbuiten wordt een kilometervergoeding gerekend van € 0,35 per gereden kilometer. Het aantal gereden kilometers zal worden berekend aan de hand van de routebeschrijving op Google Maps.

Borg: tegen betaling van een borg kunnen diverse artikelen worden geleend, zoals plateaus, cloches, cupcaketorens e.d. De borg wordt teruggestort wanneer de artikelen in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin ze werden uitgeleend. Dit dient uiterlijk zeven dagen na de datum waarop de artikelen gebruikt zijn te geschieden, tenzij nadrukkelijk anders afgesproken. Het recht op terugbetaling van de borg vervalt indien aan bovenstaande niet wordt voldaan.

BELANGRIJK:

Bij annuleren tot 7 dagen voor levering zal het volledige bedrag worden teruggestort.

Bij annuleren tot 4 dagen voor levering zal 50% van het volledige bedrag worden teruggestort.

Bij annuleren binnen 4 dagen voor levering vervalt het recht op terugbetaling.

In geval van onmogelijkheid tot levering door toedoen van derden of in geval van overmacht, kan TAART & kUNST niet aansprakelijk gesteld worden.

In geval van ziekte of overmacht zal TAART & kUNST er alles aan doen een geschikte oplossing te zoeken.

TAART & kUNST behoudt zich het recht voor te allen tijde deze voorwaarden te wijzigen.

laatste wijziging: 16 januari 2012

 

Aanvullende voorwaarden webwinkel:

Bestellingen voor de Extravaganza taarten dienen uiterlijk maandag geplaatst te zijn voor afhalen op vrijdag of zaterdag in diezelfde week.

Overige bestellingen dienen uiterlijk drie (winkeldagen) vantevoren verstuurd te zijn, tenzij nadrukkelijk anders afgesproken.

Voor “noodgevallen” dient u contact op te nemen via 0180 328025.

We verzoeken u het totaalbedrag van uw bestelling aan ons over te maken volgens de aanwijzingen in de webwinkel. U kunt ook bij het afhalen betalen in de winkel. U kunt bij ons pinnen en kontant betalen.

Wij zullen u echter in bepaalde gevallen verzoeken het bedrag toch vantevoren over te maken (of in de winkel te komen betalen). Dit geldt vooral voor grote orders en de extravaganza taarten, in deze gevallen kan niet bij het afhalen worden afgerekend. (Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.)

laatste wijziging: 28 oktober 2015

 

U kunt onze algemene voorwaarden ook opvragen in PDF bestand, stuur hiervoor een mail naar info@TAARTenkUNST.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze pagina.