zoete relatiegeschenken

Vindt u het ook zo moeilijk om steeds iets leuks te verzinnen om mee te nemen naar een relatie? Een nieuwe relatie of juist een die u na een tijd wil bedanken voor de fijne samenwerking.

Misschien wilt u een bedrijf feliciteren met een bijzondere mijlpaal of extra bedanken voor een mooie opdracht. Een greep in het hok met relatiegeschenken levert u misschien een stoffige paraplu op of een raar model flesopener of….. En u weet zelf wat daarmee gebeurt….

Hoe bijzonder is het dan om een op maat gemaakte, unieke en perfect op de gelegenheid afgestemde themataart mee te nemen, of te laten bezorgen. Wat taarten betreft “kan alles”, uw logo, het logo van uw relatie, een mooie tekst, een bepaalde vorm of een eetbare fotoprint. Op deze manier wordt uw geschenk niet op een stapel gegooid, maar heeft iedereen er plezier van. Bovendien zal men dit meer waarderen en vooral herinneren!

Wilt u ook aankomen met een bijzonder geschenk? Voor uw relatie, of uw eigen afdeling… uw secretaresse, uw baas, een jubilaris…. neem dan gerust contact met ons op, want “alles kan”. (Niet alleen taart…. denk ook aan macarons/cupcakes/minitaartjes met logo en tekst).

Voor meer informatie over prijzen en over onze andere taartjes klik hier…

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.